Vera's Vintage Logo

Over Vera's Vintage

Hoe het allemaal begon

Vera’s Vintage is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik hou zelf heel erg van vintage spullen en vind het enorm leuk om rommelmarkten af te struinen op zoek naar pareltjes. Het begon met een paar vintage borden maar inmiddels staat het huis vol met vintage meubels en accessoires. Ook is de pick-up van zolder gehaald om regelmatig een lekkere oude (en soms ook nieuwe) gevonden vinyl plaat te kunnen draaien. Dankzij mijn speurtochten heb ik de laatste jaren een heleboel leuke snuisterijen bij elkaar verzameld. Inmiddels heb ik een uitgebreid assortiment aan vintage meubels, servies, schilderijen en accessoires uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Iets teveel om zelf te bewaren en daarom dat ik hoop anderen blij te kunnen maken met een aantal van mijn aanwinsten.

Wie ben ik?

Vera Eugster, eigenaar van Vera's Vintage

Je zou me kunnen omschrijven als iemand die altijd in is voor nieuwe uitdagingen en die zich nooit verveelt. In mijn werk ben ik vooral bezig met marketing, communicatie en beleid. Naast de projecten die ik uitvoer via mijn eigen bedrijf Ninetien, werk ik een aantal dagen in de week in loondienst voor een leuke organisatie in Breda.
Hobby’s heb ik natuurlijk ook. Ik hou heel erg van muziek, reizen, fotografie, cultuur, lezen en lekker eten. Ik ben gek op dieren en tussendoor probeer ik te zwemmen of te squashen om mijn conditie op peil te houden. Daarnaast vind ik het dus heerlijk om vintage spullen en vinyl platen op de kop te tikken.